Publikvärd och serveringspersonal till Göteborgs Stadsteater och Backa Teater

Om arbetsplatsen

Göteborgs Stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsuppgifter

På Götaplatsen har vi förutom vår nybyggda matsal, bar och lounge även Foajébaren samt ytterligare tre barer och fyra scener. På Backa Teater driver vi Backa Teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.

Vi söker nu Publikvärd och serveringspersonal till Göteborgs Stadsteater och Backa Teater. Du kommer ingå i ett team som leds av fyra arbetsledare som tillsammans säkerställer driften av Göteborgs Stadsteaters Restauranger och Publikservice.

Arbetsuppgifter som bland annat ingår i driften är bar och matsalsarbete, riva biljetter, arbeta i garderoberna och att medverka vid utrymning av lokalerna.

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.

Tjänsten är intermittent/årsarbetstidsbestämd. Tjänstgöring sker huvudsakligen under kvällar och helger. Vi har självklart avtalsenliga löner och kollektivavtal (Riksavtal mellan Svensk Scenkonst samt Fackförbundet Scen och Film och Akademikerförbunden).

På grund av ombyggnad finns inte mycket info om oss på vår hemsida, men titta gärna på vår sida på Facebook där det finns mer information om oss.

Kvalifikationer


För att arbeta som publikvärd och serveringspersonal inom Restaurang och publikservice hos oss behöver du ha minst ett par års arbetslivserfarenhet från restaurang med fullständiga rättigheter och gärna tidigare erfarenhet av a la carte servering. Du skall ha passion för mat och dryck, kunskap om alkohollagen och erfarenhet av att sköta kassaregistrering. Vi ser gärna att du också gått restaurangskola. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande.

Vi söker dig med stort sinne för service, som gillar när tempot stundtals är högt, är noggrann och ordningsam och som tillsammans med oss vill driva vår verksamhet framåt. Vidare är du prestigelös, tydlig och lyhörd och motiveras av att ha ett fint flyt i verksamheten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2021-08-16 eller enligt överenskommelse. Vi kommer tillämpa 6 månaders provanställning

Ansökan

Ansök senast: 2021-07-06

Referensnummer: A1040832

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Kontaktperson

Sanna Havås, Restaurangchef
Telefon 031-7087091
e-post sanna.havas(at)stadsteatern.goteborg.se

Fackliga företrädare

Pia Palm Wahlqvist, Akademikerförbunden
Telefon 031-7087080
e-post pia.palm.wahlqvist(at)stadsteatern.goteborg.se

Tommy Carlsson, Fackförbundet Scen & Film
Telefon 031-7087196
e-post tommy.carlsson(at)stadsteatern.goteborg.se

Övrigt

Vi tillämpar 6 månaders provanställning på våra anställningar.