Covid-19 Dagens Lunchteater Norges Hus

Då vi spelar Dagens Lunchteater på Norges Hus, under tiden som teaterhuset vid Götaplatsen är stängt för ombyggnad, har vi lagt upp följande rutiner.

Rutiner för Dagens Lunchteater på Norges Hus

Begränsat antal publikplatser

Lokalen är anpassad för en publik om drygt 100 personer men vi har begränsat antalet platser till 50 så att vi kan garantera att ett tryggt avstånd kan hållas.

Tidigare insläpp

Vi öppnar dörrarna redan klockan 11.00 så att det ska finnas gott om tid för dig att komma in i lokalen och hitta din plats. För att undvika köbildning och trängsel vid entrén ber vi dig att inte komma tidigare än just klockan 11.00. Om det trots allt skulle uppstå kö vid entrén ber vi dig att visa omtanke och hålla extra stort avstånd till andra som står i kön. Observera att det inte finns någon form av väderskydd vid entrén. Föreställningen startar klockan 12.00.

Nya serveringsrutiner

Även serveringsrutinerna är anpassade enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det innebär att maten står framdukad vid din plats när du kommer, för att undvika närkontakt mellan dig och serveringspersonalen. Du kommer att kunna köpa dryck i en provisorisk bar som är försedd med ett plexiglasskydd.

Kontantfritt på Norges Hus

Observera att vi på grund av smittorisken har tagit bort kontanthantering.

Handsprit

Använd gärna handsprit som vi kommer att placera på flertalet platser runtom i lokalen. Kom ihåg också att tvätta händerna noggrant.

Om du har symptom

Kom inte om du har sjukdomssymptom eller är förkyld, för att inte riskera att smitta någon annan. Du kan lämna tillbaka biljetten och då få ett presentkort istället. Detta gör du via Konserthuset, som har tagit över biljettförsäljningen under tiden vi bygger om (031-726 53 00).