Dekorsnickare till Göteborgs Stadsteater

Arbetsuppgifter

Som dekorsnickare på Stadsteatern jobbar du med att tolka, skapa och genomföra scenografens visioner inom fastställda ramar. Du är en del av dekorverkstan som består av målare, attributmakare, snickare, smed och tapetserarmästare. Vi arbetar gränsöverskridande vilket innebär att du även jobbar med annan dekortillverkning i nära kontakt med andra yrkesgrupper inom tex rekvisita och scenteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant kandidatutbildning som möbelsnickare eller likvärdigt, och med flera års erfarenhet av verkstadssnickeri, gärna från teater/ film eller liknande. På arbetsplatsen pratar vi både svenska och engelska vilket kräver goda språkkunskaper. Har du dessutom kunskaper inom CSN-fräsning och inom inköp är det meriterande.

Som person bidrar du med nya idéer och perspektiv och har en förmåga att se mer än en möjlig lösning. Du är en skicklig hantverkare med god materialkunskap och ett konstnärligt färg- och formsinne. Du planerar och följer upp ditt arbete i god tid och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Teaterns arbetssätt är projektbaserat där alla bidrar till att färdigställa en produktion. Detta ställer höga krav på förmåga att arbeta tillsammans med andra, att snabbt kunna ändra synsätt, se möjligheterna i förändringar och agera på ett sätt som bidrar till helheten. För dig är det en självklarhet med ett gott bemötande som bidrar till respektfullt och gott arbetsklimat.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill välkomna dig till en engagerad arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett professionellt och projektorienterat arbete med syftet att skapa och förmedla högkvalitativ teater till alla göteborgare.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-11-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-06
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Kontaktperson

Kjell Samuelsson
Dekorchef
031-7087024
kjell.samuelsson@stadsteatern.goteborg.se

Fackliga företrädare

Akademikerförbunden
fackstyrelsen.akademikerna@stadsteatern.goteborg.se

Fackförbundet Scen & Film avd.4
fackstyrelsen.avd4@stadsteatern.goteborg.se

Övrigt

Göteborgs Stadsteater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.