Samtliga evenemang i januari inställda

Den publika verksamheten på Göteborgs Stadsteater stänger nu ner på grund av ändrade restriktioner. Gäller samtliga evenemang januari ut. Läs om teatern och Covid-19.

Kock för extranställning till Göteborgs Stadsteater

Om arbetsplatsen

Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

Arbetsuppgifter

På Götaplatsen har vi förutom vår nybyggda matsal, bar och lounge även Foajébaren samt ytterligare tre barer och fyra scener. På Backa teater driver vi Backa teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.

Just nu söker vi dig som är kock och har passion för mat och för kokkonst. Du värdesätter god service, gillar när tempot stundtals är högt, ordning och reda och som tillsammans med oss vill driva och utveckla vår verksamhet framåt.

Vi serverar flera olika typer av menyer på våra olika serveringsställen i teaterhusen, vilket gör ditt arbete som kock varierat. Hos oss kommer du få uppleva en omväxlande arbetsplats där vi lagar mat från grunden med kärlek och stort fokus på hållbarhet och närproducerade råvaror i säsong. På våra menyer skall det finnas något som lockar alla gommar och självklart är du med i utvecklandet av dessa.

Vår verksamhet ingår även i nätverket hållbara restauranger som är ett nätverk som samverkar för en hållbar restaurangnäring och i vårt hållbarhetsarbete driver vi bland annat ett projekt för att minimera vårt matsvinn.

Vi erbjuder dig ett varierat, utmanande och utvecklande arbete där gästens helhetsupplevelse av sitt teaterbesök står i centrum. Vi välkomnar dig som vill ha ett fartfyllt jobb till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.

Tjänstgöring sker huvudsakligen under kvällar och helger och du har möjlighet att påverka ditt schema. Vi har självklart avtalsenliga löner och kollektivavtal (Riksavtal mellan Svensk Scenkonst samt Fackförbundet Scen och Film och Akademikerförbunden).

Kvalifikationer

För att arbeta som kock inom Restaurang och publikservice hos oss behöver du ha erfarenhet inom yrket då du i tjänsten förväntas vara självgående.

En förutsättning för att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du har passion för mat och för kokkonst, du har ett gott handlag för kockyrket, är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet. Du gillar högt tempo, gillar ordning och reda samt är en lagspelare.

Du är som person prestigelös, tydlig och lyhörd och motiveras av att bidra och ha ett fint flyt i verksamheten. Vi ser gärna att du gått restaurangskola. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande, men inget krav.
Välkommen med din ansökan till Göteborgs Stadsteater!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: 2022-02-14 Eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2022-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-13

Referensnummer: C72934

Välkommen att söka genom att:

Kontakt

Kontaktperson

Sanna Havås Restaurangchef
Telefon 031-7087091
e-post sanna.havas(at)stadsteatern.goteborg.se

Fackliga företrädare

Hannah Christensson, Fackförbundet Scen & Film
Telefon 031-7087071
e-post hannah.christensson(at)stadsteatern.goteborg.se

Pia Palm Wahlqvist. Akademikerförbunden
Telefon 031-7087080
e-post pia.palm.wahlqvist(at)stadsteatern.goteborg.se