Bli gruppbokare!

När du gör en gruppbokning på minst tio biljetter eller fler får du grupprabatt på upp till 20% och en biljett fri.

Dessutom hamnar du automatiskt i vårt nätverk för gruppbokare, och får ta del av spännande erbjudanden och utvalda inbjudningar som till exempelvis teaterträffar och förhandsvisningar. Alla förmåner är i mån av plats, först till kvarn gäller på utvalda evenemang och detta skickas löpande ut per mejl.

Personen som gör gruppbokningen är den som ansluts till nätverket, så håll kontakt med den personen om det inte är du som gjort själva bokningen.

Du gör din bokning på gruppbokningens telefonnummer 031-708 71 02 som har öppet tisdag-fredag, klockan 11.30–18. Det går också bra att mejla biljettkassan med ditt önskemål om pjäs, speldatum och antal platser: biljettkassan@stadsteatern.goteborg.se

När du reserverat biljetter för din grupp ska betalning av biljetterna ske senast en månad innan föreställning. Det går att ändra antalet biljetter fram till sista betaldatum och det gör du genom att kontakta biljettkassan. Betalningen görs med kort eller Swish via din betallänk i den bokningsbekräftelse du får via mejl, eller direkt i biljettkassan.

Du som bokar gruppbiljetter ansvarar för uthämtning och betalning av hela bokningen. Deluthämtning är ej möjlig.

Vi tipsar om återbetalningsskyddet!
För 35 kr per biljett ges pengarna tillbaka fram till 72 timmar innan föreställningen och fram till 3 timmar innan ges presentkort. Läs mer om återbetalningsskydd.