Teaterkortet

Teaterkortet

För dig som älskar teater! Vårt Teaterkort innehåller fyra valfria pjäser och salongens bästa platser. Och du får välja datum själv!

Därför är Teaterkortet så bra

  • 4 pjäser – du väljer själv vilka och när du vill gå.
  • Salongens bästa platser.
  • Rabatterat pris på övriga pjäser under spelåret (vuxen 270 kr/biljett, ungdom/student 110 kr/biljett).
  • Möjlighet att välja till en av Backa Teaters föreställningar för rabatterat pris.
  • Programblad till pjäserna du valt.
  • Nyhetsbrev, exklusiv information och inbjudningar.
  • 2 för 1 på GöteborgsOperan och Konserthuset. Gäller vid ett tillfälle på GöteborgsOperan (opera och balett, ej gästspel) och vid ett tillfälle på Konserthuset (konserter med Göteborgs Symfoniker till ordinarie pris). Kan bokas tidigast tre dagar innan.

Teaterkortet

Pris: 1080 kr (värde ca 1560 kr). Köp direkt.

Teaterkortet student/ungdom

Pris student/ungdom (under 26 år eller studerar på heltid): 440 kr (värde ca 720 kr). Köp direkt.

OBS! När du köpt Teaterkortet bokar du efterhand som du vet vad du vill se och när dina platsbiljetter i biljettkassan, telefon 031-708 71 00. Besöksadress: Göteborgs Stadsteater, Götaplatsen 4. För öppettider se här.

Teaterkortet är personligt. Rabatterna gäller alla produktioner som Göteborgs Stadsteater och Backa Teater producerar under spelåret (dvs inte gästspel).

Under 2020/2021 kommer Göteborgs Stadsteater genomgå en renovering och ombyggnad, därför säljs inte Teaterkortet nästa spelår i samma form. Någon form av erbjudande kommer dock att finnas – håll utkik i våra kanaler för mer information snart.

Foto Aorta. På bilden syns Emilie Strandberg, Lisa Lindgren, Emil Ljungestig, Ramtin Parvaneh, Hannah Alem Davidson, Anna Bjelkerud, Jesper Söderblom och Josefin Neldén.

Testpanelen

Testpanelen består av fyra deltagare från Göteborg som fick möjlighet att testa att ha Teaterkortet under spelåret 2017-2018.

Läs mer om Testpanelen

Kristina

"Och sen är det ju skönt gå in i en bubbla och liksom bara vara en stund." – Kristina om att gå på teater.

Se videon om Kristina

Lenny

"Jag har ju inte haft så mycket relation till teatern tidigare. Jag har nog alltid gillat det egentligen, men man är på en speciell plats i livet och då blir det inte av att man är där."

Se videon om Lenny