Mat och dryck

Ät och umgås med oss!

Den 18 september slår vi återigen upp dörrarna för publiken och då har teaterhuset utökats med två nya platser att mötas, äta och umgås på. Varmt välkommen!

Mat och dryck på teatern

Restaurang Tiljan

Här kan du äta en trerättersmiddag, en mindre matbit eller ta ett glas i baren, oavsett om du ska se en föreställning eller om du och dina vänner bara vill njuta av god mat och en trivsam gemenskap runt borden.

Restaurang Tiljans meny och öppettider

Foajébaren

Foajébaren har fått en uppfräschning och öppnas nu för fler gäster. Här serveras klassiska maträtter med internationella inslag, både enklare förtäring och något mer matigt för dig som önskar det.

Foajébarens meny och öppettider

Teatermiddag

Gör ditt teaterbesök till en helkväll med både mat och teater. Boka en teatermiddag till ett förmånligt pris, som serveras i vår nya Restaurang Tiljan två timmar innan din föreställningen startar.

Teatermiddag meny

Bar Thalia

I utrymmet bakom Stora Scens salong har vi nu öppnat upp för en helt ny bar, Bar Thalia, som är döpt efter teatergudinnan själv.

Mer om Bar Thalia

Teatercaféet

I kassahallen finns Teatercaféet där du kan göra ett snabbt stopp medan du väntar in ditt sällskap eller ta något litet att förtära i pausen.

Mer om Teatercaféet

Hitta till teatern

Göteborgs Stadsteater ligger högst upp på Avenyn vid Götaplatsen.

Hitta hit