FOAJÉBAREN

RESTAURANG

God mat och högklassig teater hör ihop!

Kliv in i Foajébarens vackra 1930-talsmiljö. Ät en kärleksfullt tillagad måltid, ta ett glas ekologiskt vin och njut av den fantastiska utsikten över Götaplatsen och Avenyn.

Klassiskt kök med fokus på närproducerat och ekologiskt
I köket lägger vi ner vår själ i att hitta de nära och svenska ekologiska råvarorna – både för miljöns och för din smakupplevelses skull. Här serverar vi modern klassisk mat med matinfluenser från hela världen. Rätterna består av en säsongsinspirerad meny och utvalda drycker anpassas till rätternas smaker. För oss är det viktigt att allt lagas från grunden och detta speglas i allt vi gör. Välkommen in, oavsett om du har en teaterbiljett i handen eller inte. Här finns det något för alla.

After Show
Torsdag till lördag, efter pausen till våra föreställningar på Stora Scen, erbjuder vi "After Show" i Foajébaren med riktigt bra priser. Bland annat kan du njuta av en charkbricka för 144 kr (ord pris 188 kr) och ett glas husets vin för 55 kr eller en fatöl för 45 kr.

Om du ska se en föreställning utan paus, torsdag till lördag, kan du med fördel göra din beställning i Foajébaren innan föreställningen börjar. Då står din after show-beställning framdukad efter föreställningen.

Varmt välkommen till After Show, oavsett om du ska se en föreställning eller inte.

Slipp köa i pausen
Ofta blir det rusning till baren i pausen till en föreställning. Vårt tips är att du bokar det du vill ha i Foajébaren innan föreställningen börjar, så står din beställning framdukad i pausen och du får tid att njuta istället för att köa. Observera att det inte går att boka pausbeställning i Kaffebaren.

Foajébaren är både Svanenmärkt och KRAV-certifierad. Minst 50 % av det vi serverar är framställt av KRAV-godkända råvaror. Läs gärna mer om Svanen och Krav. Vår verksamhet ingår även i nätverket Hållbara Restauranger.

Välkommen!

VÅRA ÖPPETTIDER!

Bistromeny

I Foajébaren avnjuter du vår bistromeny med fenomenal utsikt över Avenyn.

Se bistromeny

Barmeny

Hos oss kan du även få avnjuta lite enklare rätter i form av smörrebröd och chark- och ostbrickor.

Se barmeny

Sommarmeny

Vi har ett fint sortiment av ekologiska viner som passar bra till maten.

Se vinmeny
Miljön är viktig för oss!

Miljön är viktig för oss!

Både Foajébaren och Kaffebaren är Svanen- och KRAV-märkt och ingår i nätverket hållbara restauranger.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet!

Teatermiddag

Krydda ditt teaterbesök med en trevlig middag! Ska du på en föreställning kan du köpa till en middag till ett förmånligare pris!

Köp till en teatermiddag!

Kaffebaren

Ta en fika i vår Kaffebar.

Kika in i Kaffebaren

Våra menyer

Menyerna bygger alltid på de bästa närproducerade och ekologiska råvaror som är i säsong.

Se här våra olika menyer!

Dagens Lunchteater

En härlig mix av teater, musik och god mat. Repertoaren är älskad och lunchrätterna tillagade med ekologiska råvaror.

Se hela repertoaren!