Samtliga evenemang i januari inställda

Den publika verksamheten på Göteborgs Stadsteater stänger nu ner på grund av ändrade restriktioner. Gäller samtliga evenemang januari ut. Läs om teatern och Covid-19.

Mat och dryck

Ät och umgås med oss!

Efter ombyggnaden under 2021 har teaterhuset har utökats med två nya platser att mötas, äta och umgås på. Varmt välkommen!

Obs! På grund av nytillkomna publikregler med anledning av covid-19 har Göteborgs Stadsteater stängt ner alla publika evenemang januari ut. Restaurang Tiljan håller dock öppet som vanligt, enligt rådande restriktioner. Läs mer nedan!

Mat och dryck på teatern

Öppettider i restaurangen

På grund av nytillkomna publikregler med anledning av covid-19 har Göteborgs Stadsteater stängt ner alla publika evenemang januari ut. Restaurang Tiljan håller dock öppet som vanligt, enligt rådande restriktioner.

Läs mer

Restaurang Tiljan

Här kan du äta en trerättersmiddag, en mindre matbit eller ta ett glas i baren, oavsett om du ska se en föreställning eller om du och dina vänner bara vill njuta av god mat och en trivsam gemenskap runt borden.

Restaurang Tiljans meny och öppettider

Foajébaren

Foajébaren har fått en uppfräschning och öppnas nu för fler gäster. Här serveras klassiska maträtter med internationella inslag, både enklare förtäring och något mer matigt för dig som önskar det.

Läs mer om Foajébaren

Teatermiddag

Gör ditt teaterbesök till en helkväll med både mat och teater! Boka en teatermiddag till ett förmånligt pris som serveras i Restaurang Tiljan innan din föreställning.

Läs mer om Teatermiddag

Bar Thalia

I utrymmet bakom Stora Scens salong har vi öppnat upp för en helt ny bar, Bar Thalia, som är döpt efter teatergudinnan själv.

Mer om Bar Thalia

Teatercaféet

I kassahallen finns Teatercaféet där du kan göra ett snabbt stopp medan du väntar in ditt sällskap eller ta något litet att förtära i pausen.

Mer om Teatercaféet