Mat och dryck på teatern

följ oss på instagram

Välkommen till våra restauranger!

Njut av något gott att dricka eller äta i samband med ditt besök på teatern! Inled kvällen med en middag på Restaurang Tiljan, ta ett glas på Bar Thalia eller förboka din pausförtäring i Foajébaren så den står framdukad i pausen. Läs mer om allt vi erbjuder nedan.

Inför ditt besök

Avenyns bästa läge

Vår uteservering på trappan ut mot Götaplatsen bjuder på god mat och dryck, skön musik och bästa läget på Avenyn. Välkommen förbi!

Uteserveringens meny och öppettider

En helkväll på teatern

Gör ditt teaterbesök till en helkväll med både mat och teater! Boka en teatermiddag till ett förmånligt pris. Middagen serveras i Restaurang Tiljan innan din föreställning.

Läs mer om teatermiddag

Restaurang Tiljan

Här kan du äta en trerättersmiddag, en mindre matbit eller ta ett glas i baren, oavsett om du ska se en föreställning eller om du och dina vänner bara vill njuta av god mat och en trivsam gemenskap runt borden.

Restaurang Tiljans meny och öppettider

Foajébaren

I Foajébaren serveras klassiska maträtter med internationella inslag, både enklare förtäring och något mer matigt för dig som önskar det. Dessutom miljömärkta viner, öl och goda alkoholfria alternativ.

Foajébarens meny och öppettider

Bar Thalia

I utrymmet bakom Stora Scens salong ligger Bar Thalia, som är döpt efter teatergudinnan själv.

Mer om Bar Thalia

Teatercaféet

I kassahallen finns Teatercaféet där du kan göra ett snabbt stopp medan du väntar in ditt sällskap eller ta något litet att förtära i pausen.

Mer om Teatercaféet