Omdömen från publiken

Här kan du läsa vad några i provpubliken på Little Shop of Horrors tyckte om föreställningen. Liksom på premiären fick de salongen att bubbla av glädje och fyllas av härliga, spontana reaktioner.

"Little Shop of Horrors imponerade rejält! En föreställning med häftig scenografi som tillsammans med skådespelarnas magnifika insatser i både sång, dans och teater, lyckades förmedla en hemsk story men präglad av komik. Wow!"
Johanna,18 år

"Jag gillade Little Shop of Horrors mycket, 4 av 5 från mig. Musiken kändes modern och proffsig. Mycket bra sång och dansnummer. Handlingen enkel men blev fenomenal med den kommersiella växten som budskap."
Stefan, 55 år

"Tack för att vi fick komma på repetitionen! En fantastisk föreställning som har allt, musik, dans, komik, tragedi och udda människoöden!"
Mia och Klara, 55 respektive 18 år

"Fantastisk ensemble, härlig musik och fin dekor. Rekommenderar mina vänner att gå och se den, unga som äldre."
Inger, 70 år

"Härlig, glad och färgstark, med inslag av mörker och eftertanke, den tilltalade mitt inre"
Rebecka 45 år

"Jag tycker att musikalen var väldigt bra. Trots att den hade skräcktema så var den väldigt rolig. Väldig bra musik och dansinslag."
Moa, 17 år

"Den var bra. Hade jag gillat teater mer hade jag tyckt att den var jättebra. Absolut inte för läskig. Jag gillade inte att tandläkaren var så dum och plågade djur."
Jonatan 11 år

"Hej, tillsammans med min dotter Malin fick vi möjligheten att se denna föreställning och det är jag mycket tacksam för. Det var en föreställning med mycket duktiga artister som med både sång, levade musik och härligt framträdande förgyllde denna dag för oss. Hoppas att många kommer att se och höra denna föreställning som jag varmt rekommenderar."
Gunnar (uppgav ingen ålder)

Tillbaka till pjässida

Foto: Ola Kjelbye