Publiken tycker om Ship of fools

Älskade Ship of Fools! Alla ljuden (väcker många minnen från barndomens radioteater), skådespelarnas passionerade närvaro och det viktiga budskapet. (All stor konst har en tragisk dimension...)

Isebell

Ship of fools liknar ingenting man sett tidigare! Nyskapande, omskakande och proffsigt framfört... man lämnar scenen med tankar om varför blev det så här, hur blev det så här och vad gör vi åt det?

Kay

Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren är extremt bra liksom hon var i ”Tidningshuset som gud glömde”. Har hon en fanklubb??

Anders

Vi upplevde en spännande, konstnärlig och annorlunda teaterföreställning. Vi skrattade gott men med en eftertanke som fick oss att prata en hel del efter föreställningen. Duktiga skådespelare som var vältajmade.

Britt-Marie och Ulla-Maj

Jag tycker att Ship of Fools var kanonbra. Den har många bottnar, växer också med tiden. Har rekommenderat den till mina vänner.

Anne

Foley-artisternas samspel är intressant, spännande och även komiskt, trots att Ship of fools handlar om vår tids allvarliga frågor. Mycket sevärd!

Kristina

Rösten som läste om de fruktansvärda fakta om hur många arter som försvinner hela tiden, fågelarter, insekter, djuren över huvud taget. En skarp kontrast till själva scenen. En viktig föreställning som borde ses av många.

Lundby bibliotek

Till sidan om Ship of fools.