Låna en teaterupplevelse!

Nu kan du låna ett besök på Göteborgs Stadsteater och ge dig själv en teaterupplevelse. Kanske ett familjedrama, en fars, ett spännande äventyr eller en poetisk thriller?

Så här gör du:

Nu kan du som har lånekort på biblioteken i Göteborg och är nyfiken på teater låna två biljetter på Göteborgs Stadsteater. Så här gör du:

  1. Låna Stadsteaterkortet i receptionen på Stadsbiblioteket. För att kunna låna behöver du ett bibliotekskort. Det är gratis att låna.
  2. Stadsteaterkortet ger dig två teaterbiljetter till Stadsteaterns egna produktioner den aktuella låneveckan. Lånetiden är fem dagar (tisdag-lördag) och kan inte förlängas. Kortet kan lånas en gång per person och år.
  3. Ta med dig Stadsteaterkortet till biljettkassan på Göteborgs Stadsteater, som ligger granne med Stadsbiblioteket. Du väljer vilken föreställning du vill se, får dina teaterbiljetter och lämnar Stadsteaterkortet i kassan.

Se tillgänglighet online

Du kan inte reservera Stadsteaterkortet, men du kan se tillgängligheten i bibliotekets katalog Gotlib.

Biljettkassans öppettider

Tisdag-fredag klockan 12.00-19.00. Lördag och söndag öppnar kassan tre timmar före föreställning. Lördagar då det inte är föreställning är biljettkassan öppen klockan 12.00-15.00, söndagar stängt.

Föreställningar under teateråret

Du kan läsa om de olika pjäserna här.
Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

Inga kontaktuppgifter

Vi samlar inte in dina kontaktuppgifter, men vi noterar hur många som lånar korten.

Stadsteaterkortet är en del av initiativet Låna en kulturupplevelse, i samarbete med Stadsbiblioteket Göteborg och Konserthuset. Här kan du läsa om Konserthuskortet.