Bli gruppbokare!

När du bokar tio biljetter eller fler får du grupprabatt på upp till 20% och en fri biljett på köpet.

Dessutom hamnar du automatiskt i vårt nätverk för gruppbokare, och får ta del av spännande erbjudanden och inbjudningar till exempelvis teaterträffar och förhandsvisningar, som skickas ut löpande per mejl.

Observera att det är den person som gör gruppbokningen som ansluts till nätverket, så håll kontakt med den personen om det inte är du som gjort själva bokningen. Alla förmåner är i mån av plats och först till kvarn på utvalda evenemang.

Du lägger din beställning på gruppbokningens telefonnummer 031-708 71 02 som har öppet tisdag-fredag, klockan 11–18. Det går också bra att maila biljettkassan: biljettkassan@stadsteatern.goteborg.se

När du reserverat biljetter för din grupp önskar vi uthämtning och betalning av biljetterna senast en månad innan föreställning. Det går att ändra ändra antalet biljetter i din bokning fram till sista uthämtningsdatum och det gör du genom att kontakta biljettkassan. Betalningen gör du smidigt med kort eller Swish via din bokningsbekräftelse, eller i biljettkassan.

Du som bokar gruppbiljetter ansvarar för uthämtning och betalning av hela bokningen. Deluthämtning är ej möjlig.

Se även vårt återbetalningsskydd.