Här och nu

Rikard Wolff på turné!

Rikard Wolff är på turné 2014 med "Här och nu". Premiär Kungliga Operan 8 februari, den 28 april kommer han hit till Göteborgs Stadsteater och ger en konsert!

Melodifestivalen i februari. Release av albumet Första lågan i augusti. Utnämnd till riddare i oktober och titelrollen i Arnold på Kulturhuset Stadsteatern i november. Rikard Wolff har ett intensivt år bakom sig när han återvänder till Kungliga Operan och turnépremiär 8 februari.

Här och nu är Rikard Wolffs första turné på tre år. Föreställningen bygger på Rikards nya album "Första lågan" som kom i augusti. På albumet har Rikard samarbetat med Danny Saucedo, Tomas Andersson Wij, Anna Ternheim, Andreas Mattson och Lisa Ekdahl. Det blir också smakprov från Arnold och givetvis några svenska och franska klassiker. Samt för första gången ett avsnitt ur Lejonkungen, som Rikard aldrig tidigare har framfört på scen.

Rikard Wolff ackompanjeras av fem musiker under ledning av Fredrik Hermansson. Premiär på Kungliga Operan 8 februari.

Om Första lågan: "Det bästa som Rikard någonsin spelat in" Aftonbladet Det är naket och känsligt, innerligt och personligt, emellanåt närmast närgånget" GP

" "Moget och genuint" Gaffa "Nervdallrande ärlig" UNT

Om Arnold: "Rikard Wolff underbar som smärtfylld dragartist" SvD "Aldrig sett Wolff så bra" SR Kulturnytt "Wolff övertygar fullständigt" Expressen "Det är en storartad prestation" UNT

Producent: Lifeline Management

Skivbolag: Sony Music

Premiär
Scen
Stora Scen
Längd
Ca 2 tim inkl paus.