047 med gäster

Releasefest för deras nya skiva &. Duon samarbetar med tio olika artister.

047 är projektet som funnits i Peter Engströms och Sebastian Rutgerssons liv i över 15 år. Bandets musikaliska uttryck har gått från minimala tv-spelsinfluerade stycken till mer renodlad elektronisk pop. Framför allt de senaste åren har 047 gjort ett flertal uppmärksammade samarbeten med olika gäster på sång, och har under denna tid inte varit några främlingar för de som frekvent lyssnar på P3. Bland annat har låten Förlåta Eller Svika, som 047 gjorde ihop med Den Svenska Björnstammen, sålt guld.

De senaste två åren har 047 jobbat med sitt nya album, som fått namnet "&". Namnet kan härledas i det faktum att det uteslutande består av samarbeten med olika gästartister och -band. Skivan blandar 047s elektroniska ljudbild med de 10 gästernas individuella uttryck, vilket har gjort att det är ett album med en tydlig röd tråd, men som ändå har en stor genremässig spridning. De släppta singlarna har mottagits väldigt väl.

Gäster på skivan är:

Cajsa Siik, Charlee, Zebastian Swartz, Linn Öberg, Raindear, Christian Kjellvander, Martine Marbel, Marit Lissdaniels, Maj Monet och Einar Stavfeldt.

Releasefesten för "&" kommer vara klimax på ett två år långt arbete från 047. För att fira har alla medverkande gäster på albumet bjudits in, tillsammans med de gäster som tidigare samarbetat med 047, varav många tackat ja. Det kommer bli en unik kväll för både besökare och 047.

I samarbete med KB West

047 med gäster
11 mars 2017
Åldersgräns
18
Scen
Foajébaren
Längd
kl 22-02
Pris
150