Amnesty Sounds

Vi bjuder in till Amnesty Sounds - en fest med musik, dans och tunga liveakter.

När världens förtryckare skaffar sig mer makt kämpar vi på Amnesty för de mänskliga rättigheterna, fast nu i festligare form.

Tre av Göteborgs mest lovande artister kommer att uppträda live:

Tilde Hjelm med sitt band The Desert Orchids trollbinder med sound av melankoliska toner och Twin Peaks-stämning. Med en drömsk ljudmatta, tuggande trummor och harmoniska stämmor tillsammans med saxofon och lap steel gitarr, skapar Tildes röst en ny dimension av indie-folk och americana-pop. I april släpps nya singeln Along The Way!

FLAWS debutsingel ”Forget About Us” släpptes hösten 2016. Sen dess har singlarna spelats flitigt i P3 och runtom i Europa. Live är FLAWS emo-disco-projekt ”lite organiskt, lite storslaget och ganska levande”. Svenska Festivalrykten jämför FLAWS med James Blake, och magasinet HYMN förutspår musiken som soundtrack till nästa säsong av SKAM.

Odessa K nominerades till Göteborgspriset 2017 och utsågs av GP till en av de största lokala musiktalangerna, som vi alla kommer att prata om 2018. Musikens atmosfär är sassy, elektronisk pop med en tropisk touch av 80-tals vibbar. Den pinfärska singel In time släpptes så sent som 30 mars i år.

Dessutom: Sonja Berggren, a.k.a. Dj miss Alabama från DJ-crewet Not like others, får dansgolvet att koka med det bästa inom soul, hiphop och pop.

Så kom på årets roligaste händelse tillsammans med oss på Amnesty Sounds och festa för en bättre framtid. Vi ses!

Intäkterna från festen går till Amnestys arbete för att främja mänskliga rättigheter världen över.

Fest
5 maj kl 21-02
Åldersgräns
18 år
Scen
Foajébaren
Pris
130 kr

Odessa K

Odessa K nominerades till Göteborgspriset 2017 och utsågs av GP till en av de största lokala musiktalangerna, som vi alla kommer att prata om 2018. Musikens atmosfär är sassy, elektronisk pop med en tropisk touch av 80-tals vibbar. Den pinfärska singel In time släpptes så sent som 30 mars i år. Foto: Jakob Ekvall

Odessa K på Facebook!

Tilde Hjelm

Tilde Hjelm med sitt band The Desert Orchids trollbinder med sound av melankoliska toner och Twin Peaks-stämning. Med en drömsk ljudmatta, tuggande trummor och harmoniska stämmor tillsammans med saxofon och lap steel gitarr, skapar Tildes röst en ny dimension av indie-folk och americana-pop. I april släpps nya singeln Along The Way! Foto: Jenniann Johannesson

Läs mer om Tilde!

FLAWS

FLAWS debutsingel ”Forget About Us” släpptes hösten 2016. Sen dess har singlarna spelats flitigt i P3 och runtom i Europa. Live är FLAWS emo-disco-projekt ”lite organiskt, lite storslaget och ganska levande”. Svenska Festivalrykten jämför FLAWS med James Blake, och magasinet HYMN förutspår musiken som soundtrack till nästa säsong av SKAM. Foto: Amanda Andréas

Video "Forget about us"