Filip Aladdin, Ossian Melin, Anton Hellström

Total fräschhet

Ett år efter succéföreställningen Total Trygghet återvänder trion Anton Hellström, Ossian Melin och Filip Aladdin med en fristående uppföljare.

Kontemporär scenkonst har aldrig varit så kontemporär som den är när den är så pass kontemporär som denna föreställning. Samtiden brinner! Här kommer föreställningen som får Ruben Östlund att sätta macchiaton i vrångstrupen och Björn Runge att spilla gazpacho över hela kravatten.

Total Fräschhet, den fristående andra delen i trilogin Total Trilogi, är en fragmentarisk, energifylld föreställning. Den rör sig ledigt mellan genrer, med en stringent tematik kring gudslängtan, nonsenskonst och en desperat jakt på sunda fadersgestalter.

Med en märklig, absurd och smygande humor ser föreställningen på vårt samhälle med ett par kalejdoskop-glasögon där det allra minsta och det allra största hamnar sida vid sida. En liveskildring som för tankarna till samtidens fria mediaflöde.

En samproduktion med Göteborgs Stadsteater

Läs förhandsartikel i DN.

Premiär
Scen
Studion
Längd
Ca 2 timmar och 30 minuter, inklusive paus
Pris
Ordinarie pris 230 kr, ungdom upp till 25 år 120 kr

Man vill inte alls ”spegla samtiden” – utan i sann dada-anda rädda konsten från samtiden genom att banka skiten ur den. Det är inte utan att det är rätt befriande.

Expressen

Total fräschhet är en ren triumf.

GP