Lunchteater

Hör utdrag ur konserter, bitar ur föreställningar och hälsningar från Dagens Lunchteaters gäster.

Ett smakprov ur föreställningen Sånger från Duvemåla Hage, en hyllning till Björn och Benny som skulle ha gästat Dagens Lunchteater i april i år. Medverkande: Josefine Isaksson, Jacob Andréas och Mats Sköldberg.

Ett smakprov ur föreställningen ”Drömmen om regnbågen – musikteater om Judy Garland” med Anna Bromee, som spelades på Dagens Lunchteater hösten 2019.

Hör Timo Nieminen framföra Crying in the Chapel, en av låtarna i föreställningen Remember Elvis som gästade Dagens Lunchteater våren 2020. Vid pianot: Gunnar Frick.

En hälsning från Bröderna Dohlsten, som gästade Dagens Lunchteater i januari med föreställningen Farväl Majorna.

"Med ögon känsliga för grönt"
Två smakprov ur föreställningen Hör Barbro, baserad på trubaduren Barbro Hörbergs visor. Amanda Andréas står för sången och Erik Björksten för gitarrspelet.

"Vill du bli min soptipp"
Läs mer om föreställningen Hör Barbro

"Längtan till landet"
Akademiska kören, återkommande gäster på Dagens Lunchteater, bjuder på skönsång på valborg.

"Vårsång (Glad såsom fågeln)"

Ett utdrag ur föreställningen Röst är det som återstår, som spelades på Dagens Lunchteater våren 2020, där sångerskan Aida Jabbari har tonsatt dikter av Karin Boye och den persiska poeten Forough Farrokhzad.
Läs mer om föreställningen Röst är det som återstår

En hälsning från Mattias Enn, en av Dagens Lunchteaters återkommande och mest populära gäster.

En hälsning från gänget bakom Goddag goddag – en hyllning till Hasse & Tage. Föreställningen skulle ha spelats på Dagens Lunchteater i slutet av mars.
Läs mer om föreställningen Goddag goddag

Se ett utdrag ur en konsert med Hellströmska kapellet och Bohuslän Big Band inspelad på Vara konserthus i november 2019.


Tillbaka till Blandat bandat

Kategori:
Lunchteater