Akademiska kören

Glad Valborg!

Föreställningen är inställd!

Börja valborgsfirandet med att njuta av en tvårättersmiddag för att sedan lyssna på traditionella vårsånger som Sköna maj, Vintern rasat ut och Glad såsom fågeln, framförda av Akademiska kören. Stanna gärna kvar på terrassen efter föreställningen för en fantastisk utsikt över kortegen.

Med Akademiska kören.

Torsdag: Insläpp kl 14.45 då vi startar med mat och dryck. Sedan tar föreställningen vid och beräknas sluta ca kl 17.00. OBS! Förhöjt biljettpris (tvårättersmeny 290 kr).

Förrätt
Sparrissoppa serveras med fetaost, örter och citron

Huvudrätt
Ugnsbakad lax serveras med vårprimörer, färskpotatis, spenatpesto och citron

Lunchteater
Vecka 18 (30/4)
Scen
Foajébaren
Längd
Insläpp 14.45
Pris
290 kr

Vårens föreställningar inställda

Med anledning av den pågående pandemin av Covid-19 är samtliga av vårens föreställningar på Göteborgs Stadsteater och Backa Teater inställda.

Biljettkassan på Götaplatsen är stängd för besökare men vi jobbar på allt vad vi kan för att så snart som möjligt kontakta dig som har köpt eller bokat biljetter. I första hand gör vi detta via telefon. Vi ber om förståelse för att det kan ta tid.

Trots oroliga tider ser vi framåt och planerar för det kommande spelåret. Teaterhuset på Götaplatsen stänger för ombyggnad men vi kommer att spela på andra platser hösten 2020 och våren 2021.

Håll utkik efter aktuell information här på hemsidan.

Ta hand om varandra, följ de råd som ges – vi ses igen!