Vaccinationsbevis gäller

Publik (från 18 år och uppåt) till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen behöver visa giltigt vaccinationsbevis och ID. Läs om teatern och Covid-19.

Det måste vara underbart

Musik och lyrik med texter som tröstat, roat, givit mod och öppnat nya världar

Ersätter Je ne regrette rien. Vill du byta eller lämna tillbaka din biljett kontakta biljettkassan på telefon 031-708 71 00. Se här för öppettider.

I ett livsbejakande och berörande musik- och lyrikprogram framför Anna Bromee texter av sina favorit-författare. Publiken bjuds in till en personlig, varm timme med poesi, berättelser, reflektioner, sånger och tankar som stannat kvar längs vägen genom livet – ända sedan tonåren. Texter som tröstat, roat, givit mod, öppnat nya världar och visat nya vägar.

Från Kristina Lugn och Sara Danius till Hasse Alfredson och Lars Forssell.
Via Fröding, Brel och Piaf. Med en doft av Marie Nilsson, Björn Ulvaeus och Lill Lindfors. Med flera. Nära och opretentiöst. På djupaste allvar – och med humoristisk glimt. Sådant som känns äkta och lustfyllt just nu, just här. Ord och några visor.

Med Anna Bromee.

Tisdag: Dragonbakad kyckling med ratatouille
Onsdag: Bouillabaisse med aioli och krutonger
Torsdag: Crêpes med sojafärs, soltorkad tomat och örter
Fredag: Boeuf bourguignon

Covid-information
Om du har köpt biljetter men har förkylningssymptom ber vi dig att stanna hemma. Behöver du lämna tillbaka biljett samma dag som du ska se en föreställning kan du göra det mellan klockan 09.00 och 09.30. För byte eller återköp kontakta teatern på 031-708 70 00.

Lunchteater
Vecka 47 (23-26/11). Ersätter Je ne regrette rien!
Scen
Foajébaren
Längd
60 min. Insläpp kl 11.30
Pris
250 kr.