Vaccinationsbevis är infört.

Från och med den 1 december ska publik till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen visa giltigt vaccinationsbevis. Läs om teatern och Covid-19.

Go'kväll med Karin och Mattias

Skådespelarna Karin de Frumerie och Mattias Nordkvist, som båda ingår i Göteborgs Stadsteaters ensemble, myser med intressanta gäster i Julkalenderns eget tv-magasin, fast i verkligheten.

Mer information, om gäster och program kommer.

Karin har vi tidigare, här på teatern, sett i uppsättningar som Antigone och Vem är Schmitz? Just nu medverkar hon i Beatlesföreställningen Yeah! Yeah! Yeah! där hon sjunger och spelar sax och piano. Till våren är hon aktuell i Mr. Burns, som spelas på Studion. Hon har medverkat i ett flertal uppsättningar på Backa Teater och på andra scener. Karin har även medverkat i flera filmer och tv-serier.

Mattias har på Göteborgs Stadsteater bland annat medverkat i I väntan på Godot, Förnuft och känsla, Mariella, En handelsresandes död, Natten är dagens mor, Fosterlandet, Ett dockhem, Kung Lear och Förbjuden ingång. Han stod för både regi och medverkan i monologen Främlingen och har spelat en lång rad roller på andra scener samt på tv och film, bland annat i Mariella, Molanders, Happy End, Hallonbåtsflyktingen och i Vår tid är nu.

Även Mattias är aktuell i Mr. Burns.

Julkalendern
14 dec kl 17.30-18.45
Scen
Lilla Scen
Längd
1 tim 15 min
Pris
100 kr