Go'kväll med Karin och Mattias

OBS! På grund av sjukdom kommer Henrik Wallgren att ersätta Mattias Nordkvist denna kväll!

Han och skådespelaren Karin de Frumerie från Göteborgs Stadsteaters ensemble, myser med intressanta gäster i Julkalenderns eget tv-magasin, fast i verkligheten.

Vår konstnärlige ledare Pontus Stenshäll får under kvällen sätta sig i "gör-om-mig-stolen". Han tas om hand av Hélène Otterbeck (kostymdesign) och Ingela Collin (maskdesign).

Och det blir bland annat intervjuer med Sisela Lindblom, dramaturg på teatern och författare till den historiska romanen Brinn! och med bagaren Robin Edberg.

Varje magasinprogram av rang har såklart ett husband. Den här gången är det Folketz, det lilla bandet som drömmer stort, som bjuder på gott sväng.

Karin har vi tidigare, här på teatern, sett i uppsättningar som Antigone och Vem är Schmitz? Just nu medverkar hon i Beatlesföreställningen Yeah! Yeah! Yeah! där hon sjunger och spelar sax och piano. Till våren är hon aktuell i Mr. Burns, som spelas på Studion. Hon har medverkat i ett flertal uppsättningar på Backa Teater och på andra scener. Karin har även medverkat i flera filmer och tv-serier.

Henrik Wallgren är författare, kompositör, sångare och äventyrare.
Han har samarbetat med Stefan Sporsén och bland annat skrivit musiken till skräckoperan Frankenstein här på Göteborgs Stadsteater 1999.
Sommaren 2000 var Henrik Wallgren värd för Sommar i P1. Han är aktuell med den dystopiska romanen Jättarnas frön.

Julkalendern
14 dec kl 17.30-18.45
Scen
Lilla Scen
Längd
1 tim 15 min
Pris
100 kr