Vaccinationsbevis är infört.

Från och med den 1 december ska publik till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen visa giltigt vaccinationsbevis. Läs om teatern och Covid-19.

Uppesittarkväll med Göteborg Film Festival

Sistaminuten-klappar och filmtips inför den stundande festivalen tillsammans med programgruppen och hemliga gäster.

När julstressen biter som hårdast välkomnar vi dig in till Göteborg Film Festivals varma vinterfamn. Ta med shoppingkassarna och slå dig ner i Stadsteaterns nyöppnade restaurang Tiljan. Här möter du Filmfestivalens egen vintervärd, husbandet och nissarna från vinterinstitutets filmquizavdelning. Mellan quizfrågorna har du möjlighet att köpa en juldrink i restaurangen, få hjälp med att slå in dina finaste klappar av ett riktigt proffs och dessutom står Göteborg Film Festivals programavdelning redo att rimma på dina paket. Under kvällen kan du handla filmiska julklappar i Göteborg Film Festivals shop som finns på plats.

Biljett: 100 kr. Den har du möjlighet att använda som betalning i baren på restaurang Tiljan eller i Göteborg Film Festivals julklappsshop som finns på plats.

Göteborg Film Festivals julklappsshop: köp dina fysiska klappar från Göteborg Film Festival på plats till fina julkampanjpriser.

Husbandet: John Nilsson Trio

Göteborg Film Festival är den största filmfestivalen i Norden med en tio dagars filmfest varje år i slutet av januari. Festivalen 2022 går av stapeln den 28 jan – 6 feb 2022.

https://goteborgfilmfestival.se/

Julkalendern
20 dec kl 19.00-21.30
Scen
Lilla Scen
Pris
100 kr