Vaccinationsbevis är infört.

Från och med den 1 december ska publik till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen visa giltigt vaccinationsbevis. Läs om teatern och Covid-19.

Heteroakuten

Niki & Freja tar med sig sin podd Heteroakuten och besvarar dina heterosexuella relationsfrågor ur ett lesbiskt perspektiv. Efteråt blir det bar- och restauranghäng i Tiljan med Alice b som DJ.

Gäst den här kvällen är ingen mindre än Kakan Hermansson! Skriv ner dina kärleksfrågor och livsfunderingar och de analyseras och diskuteras sedan på scen. Och oroa dig inte – du är alltid anonym!

Utöver relationssnack innehåller Heteroakuten exempelvis ”Alla barnen”-skämt, astrologi, ölrecept, pappahumor, historiska anekdoter, matchmaking, fittdjupsstatistik, killgissande, mycket värme och överraskande visdom.

Dessutom blir det skönt efterhäng i Restaurang Tiljan med artisten Alice b som DJ!

Kakan Hermansson är konstnär och driver podden Under Huden. Vi har sett henne bland annat i humorprogrammet Locash på ZTV, som programledare i SVT:s talkshow Kaka på Kaka och i Veckans Svensk. Vi har hört henne som sidekick till Pär Lernström i radioprogrammet PP3 som sändes på Sveriges Radio. Hon har medverkat i SVT-serierna Historieätarna, Tusen år till julafton och Bye bye Sverige. 2017 var hon en av jurymedlemmarna i underhållningsprogrammet Talang i TV4.

Just nu arbetar Kakan Hermansson med en film – en komedi om rasism och klass.

Medverkande: Niki Yrla, Freja Holmberg och Kakan Hermansson

Julkalendern
8 dec kl 17.30-18.45
Scen
Lilla Scen
Längd
1 tim 15 min
Pris
100 kr