Vaccinationsbevis är infört.

Från och med den 1 december ska publik till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen visa giltigt vaccinationsbevis. Läs om teatern och Covid-19.

Spero – Sveriges Radios julkalender

När årets julkalender i radion kommer till teatern får publiken möta, inte bara skådespelarna, utan även manusförfattarna och teamet från Sveriges Radio. Här bjuds det på tjuvlyssning från kommande avsnitt och annat roligt – för hela familjen.

Årets julkalender handlar om den lilla hoppstjärten Spero och hennes familj som bor i en rödgran tillsammans med tusentals andra småkryp. En vintermorgon närmar sig jättar med dundrande motorsågar. Speros hem hamnar plötsligt i ett vardagsrum hos en familj som julgran.

Spero förstår att hon måste hitta ett nytt hem åt sin mamma och sina 408 småsyskon. Men det är bråttom. Kommer Spero kunna rädda sin familj innan de dör av uttorkning? Och vilka andra faror lurar hos människojättarna i det märkliga inomhuset?

Nu har du chansen att få träffa Laura Jonstoij Berg och Osman Ahamdkhani som spelar hoppstjärten Spero och silverfisken Silverpil. Med på scen finns också regissören Maria Blom, manusförfattarna Gertud Larsson och Åsa Asptjärn och teamet från Sveriges Radio.

Medverkande:
Av: Åsa Asptjärn, Gertrud Larsson
Regi: Maria Blom
Med: Osman Ahamdkhani, Laura Jonstoij Berg
Konstnärlig utvecklingsansvarig: Frida Derwinger, Drama för Unga
Producent: Camilla van der Meer Söderberg, Drama för Unga
Victor Lagerqvist - Barnradion

Julkalendern
5 dec kl 13.00-14.00
Scen
Lilla Scen
Längd
Ca 1 tim
Pris
100 kr för vuxna, gratis för barn men biljett behövs.