Povels Naturbarn

En Ramelsk familjefest

Två av de mest självklara Povel-kännarna, dottern Lotta Ramel och sonen Mikael Ramel visar att det artistiska äpplet inte fallit långt från trä­det. Mästarens underfundiga ordmakeri och härliga melodier utgör grunden. Men Lotta och Mikael sätter också egen prägel på föreställningen när de knäpper upp Ramel­texter och melodier. Allt väl uppbackat av basisten Backa Hans Eriksson. Alla tre har arbetat tillsammans med Povel Ramel i ett flertal produktioner.

”Alla har vi krupit fram mellan Povel Ramels framtänder”, som Gösta Ekman sa. Och Tage Danielsson uttryckte det som att ”Povels musikaliska härnadståg mot cynisk idiotmusik och dålig kvalitet är ett kulturpolitiskt storverk”. Povels Naturbarn har hittills spelat över 600 föreställningar och tar på Dagens Lunchteater sig an ännu ett gäng där Povels sånger får vara med och dela scenen.

After work-föreställningen startar kl 15.00 och är cirka en timme långa. Och det går förstås utmärkt att stanna kvar efter föreställningen, fylla på med mer dryck och njuta av Foajébarens vackra miljö.

Meny: Rimmad torsk med gräslökssås, syrad morot samt sallad på dill och rädisor


Vegetarisk kost och allergier anmäls senast två dagar före besök till stefan.stenbom@stadsteatern.goteborg.se

Foto: Elisabeth Ohlson

After work-föreställning
16 oktober klockan 15.00
Scen
Foajébaren
Längd
1 timma. Insläpp klockan 14.00
Pris
285 kronor