Teatermiddag – en helkväll med mat och teater!

Njut av en god middag till förmånligt pris före ditt teaterbesök! Maten serveras i Restaurang Tiljan två timmar innan din föreställning startar. När du beställer teatermiddag får du också ett program utan extra kostnad (gäller ej gästspel).

Meny 17/1–28/3

Förrätt
- Crème Ninon, soppa på gröna ärtor toppad med Crémant. Serveras med syrligt äpple & jordärtskockskrisp

Huvudrätt
- Majskycklingballotine fylld med tomat, spenat & mozzarella. Serveras med kålragu & potatiskroketter
- Fiskgryta med dill och hummersås, serveras med saffranspicklad fänkål & krassekräm
- Gnocchi på sötpotatis, serveras med vitlöksbakad portabello, friterad ostronskivling, saltrostade valnötter & salviapesto

Efterrätt
- Kardemummapannacotta, serveras med kanel & mandelkräm, inkokta äpplen & sockerkaka bakad med brynt smör

Meny 28/3–27/5

Förrätt
-
Vårlig löksoppa med ramslök och mandelpotatischips

Huvudrätt
-
Spättarullad fylld med räkor, beurre blanc och riven pepparrot
- Salviabakad Pluma på svensk gris serveras med sparris och äppelsallad samt rödvinssås smaksatt med rostad vitlök
- Friterade risotto- och pannoumibollar serveras med ljummen sallad på sparris och ramslökskräm

Efterrätt
-
Klassisk crème brûlée med färska bär och chokladflarn

Dryck beställs vid bordet. Vid allergier/specialkost, kontakta köksmästare Stefan Stenbom senast två dagar före ditt besök: stefan.stenbom@stadsteatern.goteborg.se

_____________________________________________________

Pris

En rätt 210 kronor
Två rätter 305 kronor
Tre rätter 400 kronor
Vinpaket till tvårätters 220 kronor

Boka bord

Boka din teatermiddag här >>

Tiljan-kollage-2-1400x800.jpg