Teatermiddag – en helkväll med mat och teater!

Njut av en god middag till förmånligt pris före ditt teaterbesök! Maten serveras i Restaurang Tiljan två timmar innan din föreställning startar. När du beställer teatermiddag får du också ett program utan extra kostnad (gäller ej gästspel).

Meny 6/9–14/11

Förrätt
-
Soppa på blåmussla serveras med ört/chilimarinerad svamp och friterat rispapper (vegetariskt alternativ finns)

Huvudrätt
- Helstekt svensk rapsgris serveras med konfiterat äpple, rosépepparbakad blomkål, rotfruktsterrin och calvadossås
- Havets Wallenbergare serveras med dillslungade räkor, ärtpuré, brynt sojasmör och grillad citron
- Varm rotfruktscarpaccio toppad med rättviksärt, smulad getost, pumpapuré och brynt sojasmör

Efterrätt
-
Rabarber på tre vis: rabarbermousse, rabarbermarmelad och bakade rabarber

Meny 15/11–16/1

Förrätt
-
Jordärtskockssoppa serveras med spenatknyte och västerbottenostkräm

Huvudrätt
- Grillad svensk flankstek serveras med paprikapuré, honungsglaserade morötter, tomatiserad rödvinssås och friterade lökringar
- Halstrad röding med hollandaisemajonnäs, bondbönor, syrade rädisor och picklad rättika
- Svensk vegetarisk Ramen med tempeh på gula ärtor serveras med svamp, salladslök, sojabönor, sockerärtor, hyvlad morot, svartkål och nudlar

Efterrätt
-
Lingontiramisu

Dryck beställs vid bordet. Vid allergier/specialkost, kontakta köksmästare Stefan Stenbom på 031-708 70 76 senast två dagar före ditt besök.

_____________________________________________________

Pris

En rätt 210 kronor
Två rätter 305 kronor
Tre rätter 400 kronor
Vinpaket till tvårätters 220 kronor

Boka din teatermiddag online när du köper dina biljetter (bokas i steg 2 på hemsidan). För bokning samma dag vänligen kontakta restaurangen på tel 076-843 40 90.

Tiljan-kollage-2-1400x800.jpg