Vaccinationsbevis är infört.

Från och med den 1 december ska publik till föreställningar i teaterhuset på Götaplatsen visa giltigt vaccinationsbevis. Läs om teatern och Covid-19.

Brev till mannen

Komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf skriver brev till män hon mött. Om känslor, sex, våld, maskulinitet. Till den slaka och den hårda. Till pappa och farfar. Till den ofödde sonen. Till ragget. Till dig som gått på myten och till dig som aldrig har höjt handen.

Bianca Kronlöf läser ur sin bok Brev till mannen och samtalar med dramaturgen Sisela Lindblom om bakgrunden till boken, vad som ledde till att den blev skriven och vad som har hänt efter.

Bianca Kronlöf har också målat vår julkalender som finns till försäljning.

Bianca Kronlöf är känd från bland annat SVT-serien ”Deg” där hon spelar mot Helena af Sandeberg, de egna projekten ”Snubben” på Youtube och ”Full Patte” på SVT med systern Tiffany Kronlöf. Huvudrollen i filmen ”Svenskjävel” gav henne en Guldbagge som ”Årets nykomling” 2016. Hon var med i ”Vi som fick leva om våra liv” på Backa Teater 2019–2020 och drev också den feministiska teatergruppen ”Gruppen” i Göteborg. Bianca Kronlöf är också illustratör och gjort sig känd för sin satiriska humor i gestaltningen av samhälleliga orättvisor, feminism och annat som engagerar henne.

Medverkande: Bianca Kronlöf och Sisela Lindblom

Foto: Thron Ullberg

Julkalender
3 dec 17.30-18.45
Scen
Lilla Scen
Längd
1 tim 15 min
Pris
100 kr