Lars Demian, Tallroth & Meyerson

Göteborgsspecial: Stugfeber the Concert!

Med en outtröttlig strävan efter att sprida sitt budskap till folket och sina dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället serverar den oefterhärmlige Lars Demian här gamla guldkorn, nya sånger och en och annan cover. Ackompanjerad av sig själv och sin trogne vapendragare, tillika enmansbandet och multiinstrumentalisten David Tallroth: mannen som likt ingen annan kan hantera bastuba och banjo, trummor, hi-hat och cymbal – samtidigt! Den dynamiska duon har även fått förstärkning av den multibegåvade musikanten Love Meyerson. Här bjuds det på musikaliska egenheter, gott humör och snygga kostymer!

Efter paus brakar "Stugfeber – the Concert" lös!
Lars Demians musikal Stugfeber i regi av Hugo Aavaranta Hansén fullkomligt knockade Göteborgspubliken hösten 2023. Tillsammans med skådespelare från ensemblen blir det efter paus fokus på låtar från musikalsuccén!

Som en av landets mest egensinniga artister har Demian med sina satiriska visor fått en trogen publik. Lars Demian är en svensk artist med drag av både tango, folkrock och blues. Han skivdebuterade med albumet Pank 1990, är grammisvinnare och har även tilldelats Fred Åkerström- och Evert Taube-stipendierna. Under sin karriär har han gett ut ett 10-tal album.

På scen:
Lars Demian – sång, piano, banjo och gitarr
David Tallroth – bastuba, trummor, trumpet, gitarr, banjo, slagverk, sång med mera.
Love Meyerson – trummor, slagverk, dragspel, klaviatur med mera.
Samt skådespelare från Stugfeber.

Konsert
11 och 12 oktober
Scen
Studion
Längd
Ca 2 timmar inklusive paus