Kulturnatta: sen kväll med Bianca Kronlöf

Kom och häng med oss och Bianca Kronlöf under Kulturnatta! När? Fredagen den 29 oktober kl 22.15. Platsen är Foajébaren. Fri entré. Inga biljetter behövs.

Den 1 december går startskottet för Stadsteaterns egen julkalender på Lilla Scen! I varje lucka finns en oförglömlig scenkonsthändelse, hela vägen till och med julafton – livemusik, teater, samtal och en rad olika sköna happenings.

I luckan den 3 december dyker konstnären, skådespelaren och författaren Bianca Kronlöf upp (bland annat aktuell i rollen som Liana i SVT:s dramasuccé Deg). Men redan nu under Kulturnatta gästar hon Foajébaren och signerar den julkalender som hon fått i uppdrag att måla.

Och inte nog med det, Bianca Kronlöf ger oss ett litet smakprov ur sin nyutkomna och mycket uppmärksammade bok Brev till mannen!

Så kom och häng med oss! Vi bjuder också på några härliga överraskningar. Fri entré. Inga biljetter behövs.

Kulturnatta arrangeras av Göteborg Stad i samarbete med det fria kulturlivet. Genom att tillsammans bjuda på ett brett utbud av konst och kultur och göra det tillgängligt för alla bidrar vi till en öppen och jämlik stad. Tillsammans skapar vi upplevelser som kan förflytta tankar och gränser.

Var med och upptäck något nytt!

Programmet för hela Kulturnatta hittar du här.

Foto Thron Ullberg